Prince Pro Warrior 650De Prince Pro Warrior 600.

Racket Specs

Vermeld framegewicht: 130 gram
Head size: 480 cm
String pattern: 16×17

Product gegevens

Dit staat als een model uit 2017 op de website van de Decathlon. Ik heb het tot nu toe nergens anders te koop gezien, dus het zou exclusief voor Decathlon kunnen zijn.

Er is een eerder racket genaamd de Prince Textreme Pro Warrior 600, het Ramy Ashour-signature-model dat in 2015 uitkwam (hoewel Ramy sindsdien is overgestapt op de Prince Pro Sovereign 650).

Het Decathlon-model uit 2017 heeft een ander kleurenschema en heeft ook de RAMY-handtekening niet bovenaan het frame. De specificaties zien er anders ongeveer hetzelfde uit (1 gram verschil in het geadverteerde gewicht).

Een squash Source-lezer met de naam Aly kwam in contact met Decathlon om te vragen of dit hetzelfde racket was als het Ramy-model, maar Decathlon kunnen we zeker niet beantwoorden.

Op de website van de Decathlon vermelden ze de ‘Triple Threat’-technologie.

De Prince TRIPLE THREAT-technologie, geplaatst op 2 en 10 uur, biedt meer stabiliteit bij het raken van de bal.

Prince gebruikte de Triple Threat in eerdere versies van hun rackets. Dus mijn beste gok is dat dit racket hetzelfde is als het Ramy-model, net versterkt met Triple Threat in plaats van Textreme. Ik weet niet hoe groot het verschil eigenlijk is.

Met dank aan Aly en Leon voor de tips.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.